Oma mielipide: Anette on hyvä laulaja jonka ääni sopii vähän paremmin hennoille kun hulluille rock biiseille.No katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan. Ei kyllä Anette Tarjaa päihitä mitenkään.


Sitten materiaalia Iltalehdestä:


 Nightwish-fanien piinaava odotus on nyt päättynyt. Yhtyeellä on nyt virallisesti uusi laulaja. Hänen nimensä on Anette Olzon, 35. Hänet tunnetaan myös nimellä Anette Blyckert.

Kotimainen osaaminen ei Nightwishille kelvannut, vaan tarpeeksi vankkaa laatua löytyi vasta Ruotsista. Olzon asuu nykyään Katrineholmissa.

Tarja Turusen aika Nightwishissä on nyt lopullisesti ohi, kun yhtye jatkaa taivaltaan Olzonin kanssa. Seuraava etappi on jo huomenna, kun tuore single Eva lähtee radiosoittoon.

Nightwishin uuden solistin valinta on ollut uuvuttavan pitkä prosessi, jonka aikana spekulaatiot ovat käyneet kuumana varsinkin internetissä. Olzon nousi pohdintojen kärkinimeksi viime päivinä, ja Eva-singlen maistiaiset alkuviikosta vahvistivat käsitystä.

Nightwishin kotisivuista rakennettiin päivän uutispommia varten toinenkin versio, jotta kävijäruuhka ei kaataisi sivuja. Ruuhka oli valtava ja palvelu tökki erikoisjärjestelyistä huolimatta.

Kuvaavaa kiinnostukselle on se, että myös Olzonin entisen bändin Alyson Avenuen kotisivut olivat nurin heti viiden jälkeen.

Ruotsalaisuus
herätti närää